Известие

Collapse
No announcement yet.

Всмукателни тръби 1.8

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Всмукателни тръби 1.8

Колеги, пръснал съм всмукателните/изпускателни тръби на GTV 1.8 (това което ми казват от сервиза, не съм достатъчно грамотен за точната терминология). Взаимозаменяеми ли са с 1.8 от 156/147?
    Last edited by procopy; d.m.y г., 15:43.
    Събирам помощи за 911 GT2

Ако си с цф2 мотор с пластмасов капак е заменяем с тези на 147/156. За пропан-бутан, по-добре служи такъв от цф1 мотор, защото е алуминиев, монтира се на 145/6, 155.

Comment

Не съм на газ. Неам идея цф2 ли е мотора, фаза 2 е джитивито.

Comment

Цф2 е със пластмасов капак на клапаните, и с пластмасов колектор, съвместим е с колектор от 156/147. да Защо е спукан?

Comment

Нямам представа. Според човека от сервиза е експлозия от свещите (?). Каза, че тръбите са на парчета.

Comment

Всмукателен или изпускателен си гръмнал, че неразбрах ?
            Ако е всмукателен е точно както казва колегата и струва преки усилия 50лв ! Ако е изпускускателен даже може и под тая цена !

Comment

От това, което сега ми казаха, ужким и двете. Пластмасов бил капака, но не можели никъде да открият и в някакво село до София за 180 лв някакъв пич имал...

Comment

180лв. ми се струват доста,а 147 няма мотор 1.8,от 156 става,дори и от 2.0 да вземеш всмукателя също става.Изпускателя на двойката има допълнителна тръбичка за ЕГР клапана.
                Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
                Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
                Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Първоначално публикувано от procopy Покажи съобщение
                  От това, което сега ми казаха, ужким и двете. Пластмасов бил капака, но не можели никъде да открият и в някакво село до София за 180 лв някакъв пич имал...
                  открии си сам не за 180лв в ОЛХ

Comment

не бих ходил повече в този сервиз на твое място :/
                    Now: 156 2.5 V6 24V
                    Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Първоначално публикувано от procopy Покажи съобщение
                      Идваш до Г.М.Димитров (Софавто) и за 50лв е твой смукателния колектор
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Намерих го колектора в Обеля срещу 20 лв, пооправи се работата. Сега задно гърне остава да намеря

Comment

Крайно гърненце си вземи здраво отново от вторичния пазар. Казвам го понеже вече дори и в Ем комплект работят некомпетентни каруцари, които едни кюнци не могат да нагласят!!! За пример на едно Суби ВРХ миналата седмица 4-ри пъти ходим да ги наместват

Comment

Гърнета в Крафт, работят добре, но е скъшичко.

Comment

Working...
                            X